Over ons

Boxie Benelux

Slimme technologieën zijn de toekomst, daar geloven we rotsvast in. Maar behalve ingenieurs, creatievelingen en ‘problemsolvers’ zijn we ook gewoon (toffe) mensen en krijgen we zelf te maken met dezelfde situaties en ongemakjes in het leven als jij. Daarom willen we bij Boxie Benelux onze ervaringen combineren en volop inzetten om de levenskwaliteit van onze klanten te verbeteren. 

Duurzaamheid

Dat er tijdens en zelfs vóór de COVID-19-epidemie een stijging te zien was in het aantal online bestelde pakjes, hoeft niemand te verbazen. Dankzij het gemak van een e-shop, waar je je gewenste producten online koopt, hoef je minder vaak naar fysieke winkels te gaan. De keerzijde is echter de toename van het aantal verplaatsingen door koeriers die hun pakjes niet kunnen bezorgen, omdat mensen niet thuis zijn op het moment van levering.

Vooral voor bewoners op het platteland en in de stadsrand is dit een probleem: zij moeten zich meestal verplaatsen om het pakketje ergens op te halen en in sommige gevallen ook terug te brengen. Dit doen ze vaak met de wagen. Qua duurzaamheid laat dit te wensen over.

Met een Boxie kunnen koeriers het pakje tóch leveren. Dit bespaart dus niet alleen heel wat tijd, het is ook veel duurzamer. Zeker met de stijging aan pakketleveringen is Boxie een belangrijke oplossing in een duurzamer postbeleid. En jij helpt hieraan mee!

Visie

Wij willen jouw leven gemakkelijker maken. Als jij een beetje op ons lijkt, dan bestel je regelmatig iets online. Handig én makkelijk!

Maar wat niet zo handig is, is de laatste stap van jouw bestelling: de levering. Achter je koerier aan rennen, thuis op hem zitten wachten, de buren inschakelen of zelf afgeleid worden tijdens je werk- of privémomenten… .  

Met Boxie behoort dit voorgoed tot het verleden. Al je leveringen wachten veilig op jou bij je thuis. Zo hou jij meer tijd over voor de écht belangrijke dingen in het leven, zonder stress en zonder zorgen.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x