Hoe werkt de pakketbrievenbus?

Een slimme pakketbrievenbus

Meet Boxie, een slimme pakketbrievenbus ontworpen voor het leveren en terugsturen van verzendingen, tussen jou als gebruiker en het bezorgbedrijf in kwestie. Pakketjes worden veilig geleverd – diefstal is dus uitgesloten. Bovendien is Boxie ook uitgerust om verzendingen tussen buren onderling mogelijk te maken. Zo hoef je nooit meer de buurt uit te kammen op zoek naar jouw bestelling! Ruim genoeg voor pakketten met de meest gangbare formaten, zelfs maaltijdboxen. Daarnaast doet Boxie uiteraard ook dienst als standaard brievenbus, met een apart compartiment voor je brieven, kranten en reclamefolders.

ONBEPERKT ONLINE SHOPPEN

Shoppen zoveel als je wil, zonder je zorgen te maken of je wel thuis bent wanneer je bestelling geleverd wordt: dat kan dankzij Boxie! Wil je bestellen uit meerdere e-shops? Hou je dan zeker niet in, want in je smart mailbox kan je meerdere bestellingen tegelijkertijd ontvangen én bewaren. Zélfs als ze door verschillende koerierdiensten geleverd worden. Is the sky the limit? Aarzel dan niet om te kiezen voor onze L versie. Met zijn buitengewone afmetingen past haast elk pakket in jouw Boxie.


Shoppen

VOLG ELKE ZENDING MET JOUW SMARTPHONE

Connecteer jouw smart mailbox met je smartphone en je volgt elke zending of levering op de voet. Door iedere zending in jouw persoonlijke account te registreren, weet je Boxie perfect welk pakket verzonden wordt en wanneer het aankomt. Zo is jouw smart mailbox op elk moment van de dag (en nacht) op de hoogte voor welke pakketjes hij toegang hoort te verlenen.

portal pakketbrievenbus

AUTONOME LEVERING

De koerier gebruikt de ingebouwde scanner om de QR- of barcode van de levering te scannen, jouw smart mailbox checkt meteen het verzendnummer. Als het overeenkomt met het eerder opgeslagen verzendnummer, gaat het deurtje automatisch open en kan de koerier het pakket in je Boxie plaatsen. Als alternatief voor de scanner heb je ook steeds de mogelijkheid om een toegangscode te verlenen aan je koerier. 

Het optionele ‘supersafe’-systeem met camera en gewichtssensor checkt of het pakket succesvol geleverd werd en of er geen eerder geplaatste pakketten ontbreken. Vervolgens krijg jij een bevestiging met foto van de levering op je smartphone toegestuurd.


levering pakketbrievenbus

RETOURNEREN VAN ZENDINGEN

Behalve voor het veilig ontvangen van zendingen kan je jouw Boxie ook gebruiken voor het terugsturen van pakketjes naar de leverancier. Jij geeft aan wanneer de koerier het pakketje – met behulp van de toegangscode – mag komen ophalen. Zo hoef je nooit meer naar het dichtstbijzijnde postpunt en win je dus kostbare tijd met Boxie, voor zowel verzendingen als retours.

retourneren in pakketbrievenbus

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x